Matthew Arlidge – Elsker, elsker ikke

Matthew Arlidge - Elsker, elsker ikke

Matthew Arlidge er født og opvokset i London. Han var den bedst sælgende krimidebutant i Storbritannien i 2014 med Okker gokker og er blevet udgivet i over 30 lande. Nu kommer den syvende Helen Grace-krimi, Elsker, elsker ikke

Arlidge er blevet kaldt den nye Jo Nesbø, og om Helen Grace-serien er der blevet sagt:
“Romanerne hedder noget med børnerim, men de er ikke spor barnagtige, tværtimod er de grusomme til det pinefulde, spændende og handlingsmættede.”
– www.god-bog.dk

Elsker, elsker ikke
Liget af en kvinde ligger på landevejen. Først ligner det en tragisk ulykke. Men da Helen Grace ankommer til stedet, står det klart, at hun står over for et koldblodigt mord. Men hvorfor skulle nogen ønske en elsket hustru og mor død? I en anden del af byen bliver en butiksindehaver dræbt, mens hans kunder får lov til at slippe uskadt. Men hvad ligger bag morderens valg? Hvem skal leve? Hvem skal dø? Hvem bliver den næste? Uret tikker. Hvis Helen ikke kan løse denne dødbringende gåde, vil der flyde mere blod. Men det mindste fejltrin, og det kan blive hendes eget…


Anmelderne skriver

Bloggerne er vilde med Helen Grace-serien, hvilket i den grad afspejles i deres anmeldelser. For eksempel skriver bogblogger.dk:

“Helen Grace er tilbage i den hidtil bedste bog i serien… Bogen kommer virkelig stærkt fra start, og jeg var med det samme suget ind i plottet og den hektiske jagt på morderen.”

Anmelderne på god-bog.dk er også begejstrede og skriver:

“… den er spændende, og der må komme en efterfølger, ellers føler jeg mig snydt… der er action for alle pengene.”

Selve karakteren, Helen Grace, er især populær – litteratursiden.dk skriver:

“En fremragende læseoplevelse, og man bliver endnu mere nysgerrig på heltindens skyggesider.”

 

Elsker, elsker ikke kan købes på Jentas´ hjemmeside her.

Close