Kate Marshall-serien

Kate Marshall-serien

Det niende offer er den første bog i serien om Kate Marshall.

Bogen toppede Amazons bestseller liste, både i USA og i Storbritannien. Han har tidligere vundet Thrillzone Awards for den bedste debut thriller i Holland (2018) og The Dead Good Papercut Award for bedste pageturner ved Harrogate Crime Festival (2016).


Forside Nine Elms 30x45 1

Det niende offer (#1 i Kate Marshall-serien)

Kate Marshall er en lovende ung kriminalassistent, da hun fanger den berygtede seriemorder fra Nine Elms. Men hendes største sejr forvandler sig pludselig til et mareridt.

Traumatiseret, forrådt og hængt offentligt ud for de chokerende omstændigheder omkring kannibalmordene kan Kate kun se til, mens hendes karriere ender i en skandale.

Femten år efter de katastrofale begivenheder hjemsøges Kate stadig af fortidens spøgelser. En copycat-morder har taget Nine Elms-udfordringen op og fortsætter nu sit idols grufulde arbejde.

 

 

 


Iskold Taage 1

Iskold tåge (#2 i Kate Marshall-serien)

Da Kate Marshall finder liget af en ung mand i vandet i Shadow Sands-reservoiret, kalder myndighederne det en tragisk ulykke.

Men detaljerne stemmer ikke overens: Hvad lavede han ude i reservoiret midt om natten? Hvis han var så god en svømmer, hvorfor druknede han så? Mens Kate og hendes assistent Tristan Harper følger sporene, gør de en langt mere dyster opdagelse.

Den døde unge mand er blot det seneste offer i en serie af blodige mord, der går årtier tilbage. En mytisk seriemorder siges at gemme sig i den tætte tåge, der ruller ind over landskabet, hvorfra han bortfører sine ofre som et fantom. Da endnu en kvinde forsvinder, er Kate og Tristan oppe imod magtfulde kræfter, der for enhver pris vil forhindre dem i at finde hende, inden det er for sent.

 

 

 


9788742605608Når mørket sænker sig (#3 i Kate Marshall-serien)

Kate Marshalls detektivbureau får luft under vingerne, da hun og hendes partner Tristan bliver hyret til at efterforske en over ti år gammel henlagt sag. Tolv år tidligere afslørede den målbevidste unge journalist Joanna Duncan en politisk skandale, der fik store konsekvenser. Hun forsvandt i efterdønningerne og blev aldrig fundet.

Da Kate og Tristan gennemgår sagsakterne, finder de ud af, at sporet for længst er blevet koldt, men de finder også navnene på to unge mænd, som forsvandt i samme periode. Under kortlægningen af deres sidste tid indser Kate, at Joanna måske har fået færten af noget langt mere dystert, end nogen anede: identiteten på en seriemorder, som går efter mennesker, få vil savne.

Men jo tættere Kate kommer på at finde morderen, jo mørkere bliver det …

Close